maandag 1 augustus 2016

Freubelen voor de bruiloft

Miranda is een kei in het verzinnen van allerlei leuke dingen voor de haar bruiloft. Nu had zij ook weer een leuk projectje bedacht. Of ik wilde helpen? Na-tuur-lijk. Mijn bureau in de knutsel kamer even in het midden gezet, zodat wij beiden er aan konden werken. Alles binnen handbereik.
De appelmoespotjes maak ik schoon en bewaar ze. Je weet nooit wanneer ze van pas komen. NU dus. Miranda had het project al helemaal in haar hoofd. Extra spulletjes m.b.t. tot strand thema opgezocht, uitleg van Miranda en knutselen maar.
Gezellig bij paps en mams pannenkoeken blijven eten, zodat wij daarna nog even verder konden gaan. Ja en het resultaat.....? Dat blijft nog een verrassing ;)



5 opmerkingen:

 1. Hoi Maria,
  wat leuk om samen met Miranda te gaan freubelen voor haar grote dag! En ik vind het altijd zo gaaf te zien waar je dan zit als je knutselt. Het ziet er super gezellig uit. En natuurlijk maken jullie ons nieuwsgierig naar het resultaat!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gezelligheid !!!!
  Ben benieuwd naar het resultaat !!!!!!
  Fijne kamer heb je daar !!!!
  groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ontzettend leuk om samen aan de knutsel te zijn voor de bruiloft, samen voorpret hebben!! Ben heel benieuwd wat Miranda allemaal bedacht heeft....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je maakt ons heel nieuwsgierig!
  Gezellig was het zeker!

  BeantwoordenVerwijderen