zondag 11 september 2016

Voor het bruidspaar

Hallo allemaal.
Ik ben nog steeds aan het nagenieten van de bijzondere dag....de trouwdag van Miranda en Peter. Miranda heeft bij ons geslapen.....nou slapen niet echt. `s Morgens al een gezellig druk programma vanaf 8 uur bij ons thuis met de kapster, fotografe, make-up. Na half elf kon ik mij op gaan tutten, want om 12 uur zou oma arriveren. Soepje eten, mannen in pak en toen stond onze taxi al weer voor de deur. Op weg naar een prachtige locatie. Op weg naar het strandpaviljoen werden mijn moeder en ik al overladen met complimenten. De strandgasten vonden ons er mooi uit zien. Hadden zij Miranda en Peter zeker niet gezien ;) De ceremonie was verpletterend. Op het zon overgoten strand, bruidspaar in mooi prieel, op afstand een heel groot publiek.....het was WK livesaving. Mooie woorden van trouwambtenaar, maar vooral de trouwbeloften van Miranda en Peter aan elkaar. Gelukkig had iedereen zakdoekjes.  Druk bezochte receptie, daarna lekker eten en een Mi die alleen maar liep te stralen.
Natuurlijk even een toepasselijk kaartje voor het bruidspaar:
Thuis heb ik ook een strand thema. Voor de bruiloft al een bruidshoekje gemaakt en deze nu nog wat aangevuld.
Onderstaande foto maakte mijn neef. Einde van  grandioze dag. Hoe toepasselijk met het nu kale prieel en de verlaten stoelen.
Tevens zijn jullie reacties ook geweldig. Zo leuk om die ook na te lezen op facebook en op het blog van Miranda.
Ik ben in ieder geval een hele trotse moeder!

12 opmerkingen:

 1. Hoi Maria,
  Gefeliciteerd met het huwelijk van je dochter en schoonzoon. Wat gaaf zo op het strand! Ik ben zo benieuwd naar de foto's. En dat je trots bent is natuurlijk logisch! Wat een heerlijk gevoel he? Je kaart is een topper, met het verhaal erbij. En ook het hoekje is enig!! Geniet nog maar lekker na! Dat gaat wel lukken!
  Ciao,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf hoor Maria, gefeliciteerd ook :). Mooie kaart heb je voor het paar gemaakt en het klinkt als een fantastische dag! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jullie hebben er lang naar toegewerkt naar deze mooie dag. Ook voor jou een dikke proficiat. Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je kaartje voor het bruidspaar is echt super leuk geworden, en met een hele persoonlijke touch. Het past perfect in het sfeertje van de dag.
  Fijn dat jullie zo hebben genoten van deze speciale dag.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Snap dat je een hele trotse moeder bent, wat zal je genoten hebben!! Je kaartje is prachtig, geeft de sfeer zo mooi weer!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Maria, natuurlijk ook van harte gefeliciteerd met de trouwdag van je dochter. Ik snap dat je trots was/bent en ik snap de zakdoeken..LOL. Wat een mooie toepasselijke kaart heb je gemaakt. Dat is toch wel het voordeel van creatief zijn want vind anders zo maar eens iets in die trant. Het strandhoekje in je huis ziet er ook erg sfeervol uit, lekker nagenieten hoor.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd met de trouwdag van je dochter, Maria.Sfeervol strandhoekje.Hele mooie kaart.Superleuk afgewerkt met de gordijntjes.

  Groetjes,Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Maria ook gefeliciteerd met dochter en schoonzoon van ook een trotse moeder van een kersvers bruidspaar. Leuk hé?

  Gr. Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Maria ook gefeliciteerd met dochter en schoonzoon van ook een trotse moeder van een kersvers bruidspaar. Leuk hé?

  Gr. Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Had dit bericht net even gemist !!!!
  Super lokatie en natuurlijk gefeliciteerd !!!!
  groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een ontzettend late reactie op dit geweldige bericht Maria, maar toch..... Wat leuk, zo'n trotse moeder van de bruid. Ik zag bij Miranda wat foto's, werkelijk prachtig!! En wat een toepasselijk mooi weer. Fijn dat jullie zo genoten hebben met z'n allen, om nooit te vergeten!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nog van harte Maria dat zag er allemaal feestelijk uit en zo te zien was het ook schitterend weer met een mooie zonsondergang!
  groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen