maandag 19 september 2016

Hé daar

Hallo allemaal. Gisteren nog even een kaartje gemaakt om de mal van MFT Classic Window uit te proberen. Dit raampje is niet zo groot, heeft luikjes én gordijntjes. Allemaal leuke ingrediënten om daar later eens een kerstkaart mee te maken. Papier Dots & Strips van Echo Park, mallen van MD en de proefkaart was af.
Nu ga ik mijn koffer inpakken met kleding en heel veel knutselspullen. Ik ga van dinsdag t/m zondag bij mijn zus en zwager logeren. Dat is 1x per jaar een ware happening. Héél véél knutselen. Ik heb er zo`n zin in!!
Mijn zus maakt ook kaarten en heeft ook al aardig wat knutselspulletjes. Ik denk dat bij ons nu het thema Kerst zal zijn. Zowel mijn zus als ik hebben nog maar weinig kerstkaarten, dus we moeten echt aan de bak. Wanneer ik terug ben laat ik jullie wel de resultaten zien.
Knutsel groetjes.

9 opmerkingen:

 1. Leuk en vrolijk en gaaf is dat muurtje met raampje erin met het leuke uiltje ervoor! Leuke tekst ook op de bordjes die het vasthoudt. Veel plezier bij je zus en zwager en succes met de kerstkaartenmakerij.
  Ik miste je post hieronder, maar het klinkt als een geweldige dag voor Miranda en haar man. Mooi is je hoekje en het kaartje voor haar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gezellig Maria. Dit is ook een enige kaart het doet met denken aan meneer de uil van de fabeltjes krant. Veel plezier bij je zus en met het knutselen. Groeten trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kaart! Het raam is erg leuk! Heel veel plezier met knutselen bij je zus Liefs sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk dat raam, lijkt me zeer geschikt voor een kerstkaart !
  Veel knutselplezier bij je zus !
  Ik ben zelf ook nog even op
  vakantie, dus van mij even niets op het blog !

  groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuke kaart,Maria.Mooie muurstempel.Heel leuk tafereeltje.Veel plezier bij je zus en zwager.

  Groetjes,Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk kaartje. Gezellig 6 dagen aan een stuk knutselen met je zus, dat wordt vast een goede productie. Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh ja, dat weet ik nog dat je dat eerder schreef. Wat gezellig! Ook je kaartje is erg gezellig, met dat raampje en de uil. Heel veel plezier en ik ben nu al benieuwd wat je allemaal gaat maken!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke kaart! En heeeeel veel knutselplezier bij je zus, geniet ervan! Dan doen wij dat daarna van jullie creaties :). Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuk.
  Het zou ook maar zo een verhuiskaart kunnen zijn.

  Hele fijne dagen, ik ben benieuwd naar je eindresultaat.

  BeantwoordenVerwijderen