maandag 28 september 2015

Laatste 'productie' kaartjes

Hier de laatste kaartje die ik bij mijn zus heb gemaakt. De vogels moesten nu maar eens aan bod komen. Eerst wilde ik deze mal niet kopen, maar op de beurs ben ik toch gezwicht. Ik zag zoveel leuke voorbeelden voorbij komen en kreeg zelf ook ideeën n.a.v. de mal van memory box (let it snow cirkel frame 99270). Met het mooie papier van MD werd het een gezellig kersttafereeltje.

Mijn zus had bij Pipoos stempels van het strandthema van studiolight gekocht. ja, wat moet je er dan mee doen?? Zij vroeg mij of ik een kaart met haar papier en stempels wilde maken, zodat ze wat voorbeelden zou hebben. Zo ook met de schaapjes. Natuurlijk wilde ik dat en kon ik mij weer lekker uitleven op het strandthema.

Dit waren de laatste kaarten die ik bij mijn zus heb gemaakt. Het was gezellig en nogmaals mijn dank voor de heerlijke dagen ZUS.
 


10 opmerkingen:

 1. Ik vind ze helemaal supersss, leuk dat reliëf in die schaapjes!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie serie Maria !
  Die vogels zijn echt leuk !
  En je voorkeur voor deze tinten komt weer helemaal naar voren !
  groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Stuk voor stuk prachtige kaarten Maria! De kerstkaarten hebben zulke mooie kleuren en de vogels, waar je toch voor bent gezwicht, zijn prachtig verwerkt! De kaart met het maritieme thema heeft zulke mooie details en het laatste kaartje met het schaapje is zo schattig :) Je hebt jouw tijd bij jouw zus goed benut ;)
  Groetjes Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die vogeltjes heb ik ook net gekocht .
  Leuk !
  Liefs ☆ Sarah ☆

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke kaartjes heb je gemaakt! Ik vind de vogeltjes ook zo leuk! Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je verrast ons vandaag weer met een super serie kaartje.
  Ze zijn stuk voor stuk er-rug leuk geworden. Hopelijk heeft je zus nog wat inspiratie van je gekregen. Ik in ieder geval wel.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Maria, wat een prachtige stans is die vogel. Kan me wel voorstellen dat je ervoor gezwicht bent. Allebei de kaartjes zijn supermooi.
  Ook het strandthema is echt iets voor jou. Heel mooi. En nogmaals: wat ontzettend gezellig om dat samen met je zus te kunnen doen!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een onwijs leuke kaarten weer, ik ben gek op dat schattige vogeltje en ook het schaapje blijft een van mijn favorieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat gezellig, samen met je zus aan de knutsel! En wat heb je een leuke kaarten gemaakt. De vogel is prachtig, Je hebt vast geen spijt dat je 'm toch gekocht hebt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gaaf! Vooral het schaapje is zo leuk gedaan! Ik ga snel op zoek naar die vogelstans, wil ik ook! :)

  BeantwoordenVerwijderen