zondag 27 mei 2018

Verjaardagen en bedankt

Vandaag zijn de twee dames van mijn vriendin jarig. Jawel een tweeling. Inmiddels zijn zij wel op zo`n leeftijd dat een kinderkaart niet meer van toepassing is. Ook is het niet leuk om dezelfde te maken. Voor ieder een eigen kaart. Mijn vriendin gaat het vandaag bij hun vieren. Zij wonen, ook zo bijzonder, alle twee in een appartement in dezelfde straat. PostNL vertrouw ik niet meer en heb de kaarten maar even bij mijn vriendin afgegeven, weet ik zeker dat ze op tijd zijn. 
Onze huisarts gaat met pensioen. Voor hem heel fijn, voor ons minder. Het was een huisarts die luisterde, waar je altijd een beroep op kon doen en die heel kundig was. Gisteren naar de afscheidsreceptie geweest. Wij waren niet de enigst ;). Een kaartje hoort daar natuurlijk bij.

Onze vakantie zit er weer op. De auto was toch wat eerder klaar, vrijdag. Er was wat meer aan de hand dan alleen de kapotte koppelingsplaat. Wij hebben ons echter best vermaakt en de vakantie voor augustus is vast geboekt bij van der Valk.
Fijne, zonnige oftewel warme, zondag.

10 opmerkingen:

 1. Mooie, stoere kaarten voor de tweeling, leuk! En een toffe, toepasselijke kaart voor het afscheid van je huisarts!
  grt Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een goed idee om voor een tweeling toch 2 heel verschillende kaarrjes te maken.
  Vaak worden tweelingen als 1 gezien en dat vinden ze heus niet altijd leuk.
  Mooie kaartjes ook, die met dat blauw is stoer, die groene is iets "zachter"/ minder stoer.
  Balen van je huisarts, maar wel leuk voorf hem, kan hij eindelijk gaan genieten van zijn rust.
  Zijn kaart is ook erg leuk trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kaarten voor de tweeling, ze lijken op elkaar en toch verschillend. De verfspetters maken het lekker stoer. De kaart voor je huisarts is ook een toppertje. Fijn dat de auto weer gemaakt is, en je nu kunt uitkijken naar de vakantie in augustus.
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuke kaarten heb je gemakt, Maria!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kaartjes heb je voor de tweeling gemaakt. Dat zullen ze zeker waarderen. Dat je huisarts weggaat is jammer. Altijd erg wennen aan een nieuwe. Je kaart is erg leuk! Die doktersassistente is natuurlijk super voor op zo'n kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kaartjes voor je vriendinnen. Ook die van de huisarts is tof.
  Ik las nog even je ecoline post. Leuk! Ik werk daar zo graag mee. Met een pipet lijkt me heel handig. X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kaarten voor de jarige dames en ja, leuker als ze iedere een andere krijgen! En gaaf kaartje voor de afscheid nemende huisarts, altijd jammer als je al zo lang een fijne huisarts hebt en die stopt ermee. Hopelijk is zijn opvolger/ster ook prettig en vooral ook kundig.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. mooie kaarten heb je gemaakt
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen