zaterdag 2 september 2017

Feestje

Gisteren een dagje in Katwijk geweest voor het feestje van het 5 jarig bestaan van Elma`s hobbyshop. Eerst een kaartje gemaakt voor Elma en een kleinigheidje gekocht. Het is toch al een mijlpaal in deze tijd dat vele hobbywinkels sluiten.
 
Deze dag stond in het teken van een creatief dagje. `s Morgens een mini workshop kaart maken en `s middags mini workshop handlettering. Miranda schoof `s morgens ook even aan, gelijk buikje showen ;) Om de tijd van mij even op te vullen tussen de twee workshops in, zijn wij in Katwijk even wezen winkelen, lunchen en bijkletsen.
`s Middags ben ik dus aangeschoven bij de workshop handlettering. Wat leuk om te doen. In oktober start bij Elma een workshop handlettering van 3 avonden. Gelijk maar opgegeven. Dit is mijn eerste resultaat. I.p.v. banner met je naam, maakte ik een baby kaart. Rompertjes er thuis op gestempeld. Verhoudingen kloppen nog niet helemaal, maar daar gaan wij in de cursussen aan werken.
Onze vakantie zit er weer op. Wij sluiten het vandaag af met gourmetten.
Fijn weekend iedereen.

10 opmerkingen:

 1. Heey Maria,

  2 mooie kaartjes zijn het geworden!!!

  groetjes Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je kaart met de panda is prachtig!
  Wat heb jij een super dag gehad Maria!
  En ook nog een leuke babykaart gemaakt.....heerlijk zo'n dagje he?
  groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is superleuk Maria!! Top!
  Groetjes Suzan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kaart heb je gemaakt en wat een mooi kaartje heb je gehandletterd. Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat attent van je om zo'n mooikaartje te maken. Het is zeker een felicitatie waard als je al 5 jaar het hoofd boven water houdt. Je dag klinkt ook weer erg gezellig. Ik ben ook heel benieuwd hoe je Soldaat van Oranje vond. Maar misschien heb ik een bericht gemist? Ik zal even teruglezen....
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke dag is dat geweest Maria. Vijf jaar bestaan moet zeker gevierd worden. Je kaart voor Elma is echt heel lief. Mooi zoals je alles gecombineerd hebt. En wat leuk dat je een cursus handlettering gaat volgen...wat is er toch veel leuks om te doen hè? Lief je eerste handletter-kaart.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat is vast een dag met een gouden randje geweest. Een leuke dag met workshops, gezellig winkelen en shoppen met Miranda. Je hebt een prachtige kaart voor Elma gemaakt in "Maria stijl", en ook je handlettering kaart is heel leuk geworden, daar zullen we vast nog meer van zien. Nog een fijne zondag!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een ontzettend lief kaartje je voor Elma, als je zaak 5 jaar bestaat moet dat zeker gevierd worden. Het werd in elk geval een hele leuke dag met workshops en lunchen met Miranda. Knap het handlettering, echt al mooi geworden.
  Je kerstkaartje van donderdag is een schatje geworden.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat is die leuk!!!!!
  Volgens mij heb je een hele leuke dag gehad.
  Het handletteren gaat je ook goed af, nieuwe hobby ;-)

  Groetjes

  Rimmie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Klinkt als een leuke, gezellige dag en je handlettering kaart, zo zeg, héél knap gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen