donderdag 4 mei 2017

Voor collega`s

Hallo allemaal. Daar was ik weer eens. Wel kaarten gemaakt en de blogs bekeken van jullie, maar nu pas tijd om wat te posten. Tevens merk ik dat ik via mijn telefoon geen reacties achter kan laten bij jullie. Hebben jullie dat ook wel eens? Nu over naar de knutsels.  Eén collega was gelijk jarig met mijn zoon, wel een kaart voor Barry, maar (oeps) niet voor haar. Gauw een kaart gemaakt. Zij vond hem nog leuker dan een verjaardagskaart. Daar kwam ik dus goed mee weg.
Een andere collega was afgelopen maandag 40 jaar in dienst. Wat een tijd. Zij houd echter niet van toeters en bellen en helemaal geen slingers. Op een a5 model deze kaart gemaakt. Haar reactie: "Kijk hier hou ik nou van". Deze missie dus ook geslaagd.
Gisteren mijn laatste werkdag voor mijn vakantie. Ik reed op mijn fiets naar mijn werk. Een gedeelte is fietspad en honden uitlaat plaats. Een hond zat in het gras, zijn baasje stand erbij. (was niet aangelijnd) Ik dacht die blijf wel zitten, maar mits dat ik er bijna langs ging, stak hij in mijn richting over. Ik schrok, vol op de remmen en vervolgens vol over mijn stuur naar voren. Achteraf heb ik heel veel geluk gehad. Mijn fiets stond met het achterwiel op het hek. Klein sneetje in mijn bovenlip, binnenkant bovenlip kapot, verder dacht ik dat het mee viel. Wel even naar huis, bleek een stukje van mijn boventand af te zijn. gelukkig niet misselijk of zo.  Toch naar mijn werk om noodzakelijke dingen af te handelen. Tandarts kon ik gauw terecht. Scherpe puntjes weggehaald en morgen voor nacontrole.Vandaag veel spierpijn, vooral in mijn handpalmen, heb ik mij w.s. mee opgevangen.
Gek begin van mijn vakantie, maar vanaf morgen kan ik heus wel weer knutselen.
Tot gauw weer.


12 opmerkingen:

 1. Nou zeg ,dat is pech !
  Gelukkig goed afgelopen.....hoop ik....
  Daarom hou ik wel van honden, heb er een, maar ik haat loslopende honden.
  Ben twee jaar geleden aan de wandel met de hond, wordt mijn hondje aangevallen
  door een loslopende zeer grote hond.
  Zelfs ik lag op de grond, hond vast en het baasje van de aanvaller
  boven op mij om mij en de hond te beschermen.
  Ik raak de angst van loslopende honden niet meer kwijt...
  Je zal wel erg geschrokken zijn.
  Je kaarten zijn weer top!!!!
  Hoop dat je geen nare gevolgen krijgt !!!!
  Fijne vakantie !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje wat een slecht begin van je vakantie, loslopende honden ik heb er ook een gruwelijke hekel aan.
  je kaartjes zijn weer super geworden en ik wens je een fijne vakantie.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk zijn ze weer deze kaarten! Tof dat de ontvangsters er ook zo mee in hun sas zijn.
  Tjee zo kun je gauw wat krijgen, en het baasje stond er zeker bij en keek er na. Ik wens je een fijne vakantie met veel knutselplezier!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eerst meer even je kaartjes. Wat zijn ze waanzinnig leuk geworden zeg. Vooral het eerste kaartje. Zelf hebben we een huiskonijn (Boef), dus dit kaartje heeft een klein streepje voor. Maar ook het 2e kaartje ziet er uit om door een ringetje te halen.
  Wat een pechdag heb je gehad, en dat zo net voor je vakantie. Gelukkig valt de schade mee, en hopelijk heb je er vtijdens je vakantie niet al te veel ongemak van.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sjonge, Maria, wat een naar ongeluk! EN je bent er echt goed van af gekomen zo te lezen. Als het bij spierpijn blijft...
  Je te laat kaart is erg leuk! Dat maakt een vergeten verjaardag goed! Ook de nadere voor het jubileum van je collega is heel gaaf!
  Doe kalm aan en ik hoop dat je gewoon van je vakantie kunt genieten!
  Lieve groet,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is flink schrikken zeg. Hopelijk kun je wel lekker van je vakantie genieten.
  Je kaartjes zijn heel leuk, lieve konijntjes. En die voor je collega is ook geslaagd.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jeetje Maria, dat is schrikken, zal een flinke klap geweest zijn. Hopelijk gaat het snel beter zodat je van je vakantie kan gaan genieten. Hele leuke te laat kaart met de konijntjes. Ook die voor je collega is mooi geworden.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie kaarten,Maria.Jeetje wat een vervelend fiets ongeluk.Ik dacht dat een hond altijd niet los mocht lopen.Nog iets van zijn baasje gehoord ? Fijn weekend.

  Groetjes,Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele mooie kaarten Maria.
  Dan heb je zeker geluk gehad. Beterschap!
  Grt van Judith en nog een fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ojee! Helemaal dit berichtje gemis, ik hoop dat je geen last meer hebt?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. O jee Maria ! Wat akelig zeg ! Daar ben je zo te lezen inderdaad nog goed mee weg gekomen ! Daar kan je anders flink van toegetakeld zijn he ! Mag dat bij jullie dan dat honden niet zijn aangelijnd ? Bij ons mag dat in principe niet. Je kaarten zijn weer prachtig ! Super hoe je ze speciaal naar de wensen van de ontvangers hebt gemaakt en wat fijn dat ze zo gewaardeerd werden !

  BeantwoordenVerwijderen