zondag 2 oktober 2016

Vervolg kerstproductie

Goedemorgen allemaal.
Wat kan er in één maand toch veel gebeuren, trouwdag op 8 september van mijn ene dochter, paar daagjes knutselen bij mijn zus en een pittige operatie, op 28 september van mijn andere dochter i.v.m. een vergroeiing van de onderste ruggenwervel. Gelukkig is ook deze operatie goed verlopen, is zij paar schroeven rijker, en mag zij morgen naar huis om dan stap voor stap te gaan herstellen.
Na het idee van de ceremoniemeesters van Miranda om iedere week een kaart uit de doos te halen, had ik op het laatste moment dit ook bedacht voor Ramona. Iedere dag een kaartje uit de " Tas met beterschap". Geen tijd gehad meer om een foto`s te maken, maar de actie was geslaagd.
Nu de beloofde kaartjes van mijn gemaakte kerstcreaties bij mijn zus. Eerst een actie foto, ja ook `s avonds gingen wij gewoon aan het 'werk'. Extra tuintafel om alle knutselspullen kwijt te kunnen ;)
De kaarten ook na inspiratie van Pinterest.
 
 
 
Tot slot nog de kaartjes die mijn zus heeft gemaakt. De eerste was een hele onderneming, maar ondanks dat wij dachten dat hij niet leuk zo worden is het toch een geslaagde kaart geworden.
De opfleur kaart met de panda was, volgens mijn zus die hem voor het eerst in elkaar zette, ook nog wel even een huzarenstukje, m.n. de oogjes.
Een heel verhaal voor deze regenachtige zondag. Ik heb de leuke mal van MD met sneeuwpop, sleetje en husky binnen. 3 x Raden wat ik vandaag ga doen.....
Veel knutselplezier iedereen.


7 opmerkingen:

 1. Wat gezellig zo samen met je zus en wat een productie!! Ze zijn stuk voor stuk zeer geslaagd! Ik miste de post daaronder, op mijn werkdagen heb ik nooit tijd om te bloggen, maar ook daar zie ik heel veel moois.
  Ik las dat je aan het oefenen bent met handlettering, doe mee met DCL, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie collectie heb je gemaakt met je zus !!!!
  Ben benieuwd naar de kaart van vandaag, het is tenslotte
  echt knutselweer !!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat sneu voor Ramona. Hopelijk is ze gauw opgeknapt. Leuk idee om zo'n beterschapstas te maken. Net als een kraampakket...
  De dagen met je zus zien er echt supergezellig uit. De kaarten zijn stuk voor stuk mooi. Ook die van je zus! Leuk dat jij ze even laat zien.
  Geen idee wat jij vanmiddag gedaan hebt ;-) .... vertel eens...
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel productief! En hopelijk heb je je vanmiddag vermaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kaarten, Maria.Ook de kaarten van je zus :).Beterschap voor Ramona.

  Groetjes, Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Da's een maand met ups en downs geweest! Leuk idee om elke dag een kaart open te maken. En wat heb je enorm veel gemaakt toen je bij je zus was!!! Er zitten erg leuke kaarten tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er echt heel gezellig uit, heerlijk dat je dit kan doen met je zus.
  En de kaartjes....stuk voor stik heel erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen