zondag 3 juli 2016

Boekje

Goedemorgen allemaal. Stil aan de overkant, maar ik heb niet stil gezeten. De vriendin van mijn zoon was jarig en daar moest natuurlijk een kaart voor gemaakt worden. Zij had bij Miranda en Ramona al speciale projectjes voorbij zien komen en dan kan ik natuurlijk niet met een 'simpel' kaartje aankomen. Twee jaar geleden had ik een boekje voor kerst gemaakt voor mijn dames. Roos had die toen niet gehad, dus kon ik nu voor haar een beesten-boel-boekje maken. Alle dieren van MD vind ze leuk. Thuis hebben zij een poes en sinds kort ook een rescue hond. Gelukkig kwam MD deze maand met een stempel met afbeeldingen m.b.t. poes en hond en daarbij super leuke teksten . Het pakketje kwam binnen toen Roos bij ons was. Gauw in de gang open gemaakt en in de jassenkast gelegd. De panda mocht zij dan wel zien. Gisteren haar verjaardag gevierd en gelukkig.....zij (en de visite ;) vonden het enig en leuk. Pfffff...gelukkig maar.
Verder heb ik nog een leuk nieuwtje. Margriet van Stampin `Up had een leuke actie. Stuurde jij met haar verjaardag een verjaardagskaart met daarop jouw adres en geboorte datum dan verloten zij een stempel en krijg je op jouw verjaardag een kaart van haar. Hoe leuk is dat. Het werd echter nog leuker.......... IK WON DIE STEMPEL. Yééh.
Zo weer een heel verhaal. Nu tijd voor de foto`s van het boekje:
Voor en achterkant
Alle binnenkanten: 
 
 
 
 
Boekje af.


5 opmerkingen:

 1. Zo hè Maria, wat een geweldig boekje.... Wat een werk heb je erin gestopt! Dat moet super zijn zoiets moois te krijgen zeg!! Echt top!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldig leuk boekwerk heb je ervan gemaakt!
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Maria, wat heb je dit geweldig gemaakt! Zo gaaf met de hele beestenboel! Wat origineel zeg. En ja je kan je ' schoondochter' natuurlijk niet achter stellen bij je dochters. Dat hebben goed gedaan!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi boekje,Maria.Dat is een karwei geweest.Gefeliciteerd met je gewonnen stempel.

  Groetjes,Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat gaaf, zo'n boekje.
  En dan op elke bladzijde een felicitatie, jij bent druk geweest zeg.
  Leuk idee, weer eens een ander soort kaart!

  BeantwoordenVerwijderen