vrijdag 13 mei 2016

Vintage

Bij mij in de buurt is er een nieuwe hobby winkel geopend. Ja, daar moet je dan natuurlijk even langs. Deze winkel heeft van alles op hobby gebied mallen, stempels, wol, verf, etc. Ik heb alleen  een stempel gekocht.
Het trapje sprak mij aan en ook het kleine kratje.
 Pas had ik in een kringloopwinkel een dik woordenboek gekocht van  1,50. De pagina`s hadden een kleurtje dus daar kon ik wel wat mee. Vlaggen en de kratjes met het papier uit het woordenboek gemaakt. Het hondje lijkt erg op het hondje van mijn vriendin, dus w.s. wordt dit een verjaardagskaart voor haar dochter.
Ik heb nu een weekje vakantie. Met m`n man van dinsdag t/m vrijdag naar Hengelo, van de Valk hotel. Heerlijk ontbijten, dineren. Genieten van de omgeving.
 Ik heb er zin in.


10 opmerkingen:

 1. Hartstikke leuk kaartje gemaakt met je nieuwe stempels! Gevaarlijk...zo'n winkeltje in de buurt! Geniet van jullie vrije dagen, heerlijk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk kaartje, goed idee om zo'n papier daarvoor te gebruiken!! Geniet van je vakantie, heerlijk er even tussen uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kaart! Gaaf met dat papier! Geniet van je vakantie Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt heel erg luk, deze kaart.
  Kun je voor veel doeleinde gebruiken, dat trappetje.

  Geniet van je vakantie, mooie omgeving, waar je naartoe gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha Maria,
  wat heb jij je netjes ingehouden! En de stempels zijn gaaf. Je kaart is enig! En wat een bof zo'n woordenboek met gekleurd papier!!
  Heel veel plezier in Hengelo! Is dit in de oude gevangenis??
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Ger Janne, nee het is niet de oude gevangenis.

   Verwijderen
 6. Superleuke kaart,Maria.Mooie stempel van het trapje.Fijne vakantie.

  Groetjes,Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super mooie kaart, ook een erg leuke stempel set.
  Groetjes, Chantal S

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke kaart! Je hebt echt allemaal zulke mooie kaarten! Vraagje: dat woordenboek met gekleurde blz, heb je voor mij een isbn en jaartal of voorkantfoto of achterkant? Uitgever of schrijver mag ook... Wil ik ook eens naar zoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke kaart! Je hebt echt allemaal zulke mooie kaarten! Vraagje: dat woordenboek met gekleurde blz, heb je voor mij een isbn en jaartal of voorkantfoto of achterkant? Uitgever of schrijver mag ook... Wil ik ook eens naar zoeken.

  BeantwoordenVerwijderen