zondag 17 april 2016

Creaweekend

Hallo allemaal. Even geen kaartje, maar een beursberichtje. Gisteren met Miranda naar Creaweekend in Rijswijk geweest. Wat een drukte bij aanvang. Wij moesten de auto een eind verder parkeren. De parkeerplaats bij de beurs was al vol :(  Er was dus ook een Neuzelbeurs. Eenmaal binnen viel het bij de Creabeurs wel mee. Wij vinden het niet zo erg, kan je overal goed bij en rustig alles bekijken. Met eten en drinken verschillende knutselaars gesproken. Uit Gouda, Amsterdam. Twee dames waren vorige week zaterdag bij ARTSpecially Event  in Nijkerk geweest. Heel, heel erg druk.
Wij wisten dat Sandra  van Ziezoknutsels er nu niet was. Jammer, daar wij met haar altijd wel een poosje kletsen. Wel wat stempels van Ziezoknutsels kunnen kopen. Zo leuk zijn die. Ja en verder....veel gekocht. Portemonnee echt helemaal leeg. Bij één kraam toch nog even gepind ;)Marjolein Zweed heeft n.l. stempels met het Holland thema. De stempels ook accentueren met witte pen voor een mooi resultaat. Verder zie de foto`s van de 'buit'.
Vandaag ga ik bij Miranda de nieuwe spulletjes uitproberen. Resultaten gaan jullie zeker zien.
Fijne zondag.
 

9 opmerkingen:

 1. Zo zeg, jij bent goed geslaagd!!
  Leuk dat jullie meteen de dag erna afspreken om samen de nieuwe spullen uit te proberen, dan heb je er meteen lol van (en doe je van elkaar ideeën op!)
  Veel plezier ermee en ik wacht rustig af.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is een geslaagde dag geweest Maria met een leuke opbrengst. Ben benieuwd wat voor moois we daar allemaal mee voorbij gaan zien komen.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt goed je best gedaan ;-) Leuk af je vandaag meteen samen met Miranda ermee aan de slag gaat! Er gaat vast veel moois voorbij komen op jullie blogs.....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie buit , ben benieuwd wat je allemaal gaat maken !
  Succes !

  groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat gezellig allemaal, daar kun je zo ban nagenieten he!! En dan je mooie spullentjes, tof!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow wat een leuke dingen heb je gekocht! Prachtige stempels ook Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo! Goed geslaagd zie ik! Hele mooie dingen buit gemaakt!
  Lieve groetjes, Gelinda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goed geslaagd zeg, mooie buit! En een gezellige dag gehad, zo te lezen! Ben benieuwd wat jullie er allemaal mee gaan maken! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ohhh wat een mooi spulletjes Maria....ik zag al wat op je bloemenlabels zo...leuk!
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen