donderdag 3 december 2015

Weer een opdrachtje voor een persoon die in de VUT gaat. Hij houd erg van fietsen en is een man. Ja .... toen toch maar even bij Elma langs geweest om die leuke racefiets te kopen. Huisjes, blaadjes van MD. Het was even puzzelen, maar toch wel grappig. De opdrachtgeefster was echter dol enthousiast. De fiets vond ze zo leuk en hoe beter ze keek hoe meer ze zag...."Ooh, dat flesje op de fiets". Kortom het was het puzzelen wel waard.


10 opmerkingen:

 1. Hartstikke leuke kaart! En leuk hoe die letters precies tussen de huisjes passen. Dus ik snap wel dat je aan het puzzelen bent geweest. Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toppie!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kaart,Maria.De letters zijn superleuk tussen de huisjes.

  Groetjes,Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw Maria! Die fiets is net echt! De kaart is prachtig en zo stoer! Ik begrijp heel goed dat de opdrachtgeefster zo blij was hiermee en ik denk dat de ontvanger nog blijer zal zijn :)
  Groetjes Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 5. prachtig Maria. Wat leuk gemaakt. de fiets ook mooi zo/. De leuke huisjes staan er super bij. Groeten trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Maria,
  allereerst heel hartelijk dank voor je mooie, prachtig verjaardagskaart! Weet je dat ik zo langzamerhand niet weet of ik je al bedankt heb? Ik had alles opgeschreven, maar mijn zoon is nogal opruimerig en ik ben bang dat hij het weggegooid heeft. Maar volgens mij heb ik je nog niet bedankt, dus bij deze. Het is een kaartje in prachtige kleuren! Echt feestelijk met de ballonnetjes op de voorkant, slingers aan de binnenkant, stempels en noem maar op!
  Het melkpakje voor je zus is ook top en dit VUT kaartje is ook weer helemaal geweldig!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geweldig dat het zo gewaardeerd wordt! Dan heb je met recht eer van je werk! De kleuren zijn ook erg mooi bij elkaar, en al die details... je blijft kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige kaart Maria, wat is die fiets mooi zeg!!
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk gedaan. Wat is VUT ?
  Fijn weekend
  Sarah

  BeantwoordenVerwijderen