donderdag 19 november 2015

Minions

De 'Geen gedoe dag' was werkelijk geweldig. De medewerkers van de locatie waar ik die workshop gaf, waren super enthousiast. Ook de knutselaars. Iedereen ging er blanco in en hadden geen idee wat er bedoeld werd met een kaartje maken. Het voorwerk had als resultaat dat iedereen gelijk 'om' was. De ooh`s en aah`s kwamen dikwijls langs. Evenals de medewerkers van het tehuis die even kwamen kijken. Of ik morgen weer kwam. In iedere geval heb ik ook dubbel en dwars genoten.
Thuis gekomen nog even een opdracht afgehandeld. Minion kaart voor een neefje van een collega. Ook helemaal leuk om eens iets anders te doen. Wel een beetje gespijbeld door  stickers te gebruiken.  Maar kortom.... een dag om in een lijstje te hangen!


7 opmerkingen:

 1. Wat een leuk kaartje heb je voor jouw neefje gemaakt Maria! Smokkelen mag best hoor na zo'n drukke dag ;) Ik begrijp heel goed dat de deelnemers onder de indruk waren! Je hebt er zoveel werk voor verricht en met hen iets heel leuks gemaakt :)
  Groetjes Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke kaart,Maria met die grappige Minions.Fijn dat het zo'n geslaagde dag was met de medewerkers van het tehuis.

  Groetjes,Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn dat je zo'n leuke dag had ! Zeker voor herhaling vatbaar dan !
  Je kaartje is erg schattig !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Harstikke fijn dat je zo leuk werd ontvangen. En je kaartje is ook erg leuk, grappig de minions. Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat fijn dat ze zo enthousiast waren! Dat geeft veel voldoening! Je Minion kaart is ook leuk joh, met die minions!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super dat alles zo goed verlopen is , waarschijnlijk voor herhaling vatbaar !
  Je kaart is ook top !

  BeantwoordenVerwijderen