zondag 25 oktober 2015

Workshop Oma Dee

Gisteren de workshop gevolgd  bij Oma Dee (jaarkalender maken) met Miranda .
 Wat was het gezellig en zo leuk om Mariken en Colien te ontmoeten. De inwendige mens werd goed verzorgd door Miranda . Was ook wel nodig, want Nadine zette ons wel aan de arbeid. Zelfs het rekenwerk kwam er aan te pas. Onderstaand blokje had ik uitgezocht voor de kalender.
Aan het eind van de middag (jawel om 16:45 uur) was dit het resultaat en staat de kalender nu gezellig te pronken op mijn bureau in de knutselkamer.
En natuurlijk kun je de winkel niet uit gaan zonder nog wat producten te scoren. Ooh, wat heeft Oma Dee toch veel leuke papiertjes....en het stempeltje + mal van de olifant was ook te verleidelijk om te laten liggen.
Bedankt allen voor de gezellige dag. Vandaag ga ik bij Miranda nog maar even knutsel. Je moet rustig afkicken na zo`n knutsel dag ;)
 
 
 

13 opmerkingen:

 1. Ziet er gaaf uit, zal wel een heel werk geweest zijn !!!!
  Je hebt weer mooie dingen gekocht, enjoy it !
  groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Maria wat een super leuke kalender! Heel stoer ook en het staat zo leuk op jouw bureau :) Daar kan je heel het jaar door van blijven genieten ;) Super leuk dat je zo'n gezellige dag hebt gehad en mede-bloggers hebt ontmoet! Leuk is dat hé elkaar in het 'echie' zien :) Je hebt ook heel mooie spulletjes gekocht. Heel veel knutselplezier ermee!
  Groetjes Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kalender heb je gemaakt! En ook hele mooi papier heb je uitgezocht. Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Maria,
  gezellig even te lezen hoe jullie het gehad hebben. De jaarkalender is super! Eeuwigdurend, zo te zien. Gezellig dat je andere bloggers hebt ontmoet. EN je aankopen zijn ook prachtig. Lawn fawn is zo'n leuk merk!
  Groetjes,GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kalender heb je gemaak.Hij staat super leuk op je bureau.Dat zal veel werk zijn geweest.Fijn dat je zo'n gezellige dag hebt gehad.

  Groetjes,Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi en vooral ontzettend leuk om dit samen met je dochter te doen ! Ik hoop dat ik zoiets later ook met mijn meiden kan doen . Je kalender is leuk en de spulletjes die je kocht ook . Ik ben benieuwd naar je eerste werkje met de lieve olifant .
  Liefs ☆ Sarah ☆

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuk, Maria! Je kalender ziet er mooi uit. Naar dat papier heb ik ook al zitten lonken ;). En wat ben je met een heerlijke buit naar huis gegaan....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel leuk om je ervaringen te lezen op je blog. Het was een super dag en wat hebben we gelachen! Je kalender staat mooi op je hobbykamer, veel plezier met je aankopen. Komt vast goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk zeg! Wat zal dat een gezellige dag geweest zijn! Gaaf ook je kalender! Ik heb dat papierblokje toevallig ook laatst gekocht bij Oma Dee. Binnenkort gauw eens mee aan de slag. De rest van je buit is ook weer veelbelovend!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hallo Maria, ik las net het blogbericht van je dochter die ik al lang volg. Ook jouw kalender is heel geslaagd, leuk die neutrale tinten die je koos. Gezellig zo samen met je dochter dezelfde hobby hebben, de mijne is helaas niet zo van het knutselen, maar ach. Ik ga je volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat is jouw kalender gaaf geworden! Heerlijk hè, zo'n dag naar Bij Oma Dee?! Je had trouwens een geweldig blokje uitgezocht om mee aan de slag te gaan, helemaal mijn smaak :) Leuk ook om te weten dat jij de moeder van Miranda bent. Die link had ik nog niet eerder gelegd.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh dat blokje is wel een van mijn favorieten hoor. En je kalender is prachtig geworden. Toch best jammer dat ik er nu zelf geen een heb haha. Nou ja, het is ook altijd erg leuk om jullie allemaal aan het werk te zien. Groetjes, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ja daar ben ik dan ook eindelijk eens op jouw blog, hehe, soms duurt het even, maar niet minder goed bedoeld.
  Mooi is je kalender geworden! Prachtig blokje! Jullie zijn altijd zo rustig en stilletjes aan het werk...vandaar dat ik de kalander nog niet af heb en jullie wel hihi!
  Tot een volgende keer!

  BeantwoordenVerwijderen