zondag 12 april 2015

Creaweekend beurs Rijswijk

Een weekje vrij, die gisteren al heel goed begon met een dagje knutselbeurs in Rijswijk met Miranda Versteege / creaties-miranda.blogspot.com. Wat een gezelligheid weer en wat lukte de inkopen goed...zeer goed zelfs, kijk zelf maar.
Sandra van Ziezoknutsels stond ook op de beurs en https://www.facebook.com/helga.teunissen verzorgde de workshop. Of wij ook maar even meededen.Gezelligheid kent geen tijd en het was weer lachen geblazen. Zie hier.
 
Een dinsdag gaan mijn mannetje en ik een paar daagjes genieten in een van der Valk hotel. Daarna gaan jullie zeker creaties zien van de gekochte materialen.
 


5 opmerkingen:

 1. Zo Maria!! Jij bent goed geslaagd op de beurs!
  Lieve groetjes, Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij bent ook goed geslaagd op de beurs! Leuke buit, wat een mooie papierblokjes! Geniet van jullie dagen weg, en ik ben benieuwd wat je met je nieuwe materialen gaat maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Woow wat een mooie spullen en veel!! Dat wordt weer knutselen.Geniet het de daagjes weg!

  Groetjes,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk zeg! Een gezellig moeder-dochterdagje. Dat doen mijn moeder en ik inderdaad ook samen: knutselbeurzen bezoeken. We mogen 2 keer per jaar gaan van onszelf ;). Meestal gaan we dan naar Den Bosch of Zwolle.. echt een uitje waar we dan heel lang naar uit kunnen kijken. En daarna lekker samen onze nieuwe spullen uitproberen. Je hebt echt leuke spullen gekocht! Ben benieuwd naar je creaties ermee! Geniet van je daagjes weg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Maria,

  Leuke spulletjes gekocht,Maria. Met name foto 2 is inderdaad een super aanbiedingl :).
  Ben benieuwd wat je er allemaal mee gaat maken. Geniet van je vrije week.

  Groetjes,
  Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen