zaterdag 1 juli 2017

Voor mijn moedertje

Sinds enkele maanden heeft mijn moeder een nieuwe hobby gevonden, haken en breien. Dit heeft zij heel vroeger wel gedaan, maar had er geen zin meer in. Ondanks de spierdystrofie in haar in haar hand en een schouder die vast zit gaat het haar toch goed af. Met mijn moeder  naar een handwerkzaakje in het dorp geweest. Nu kon ik haar eens een leuk cadeau geven. Een breitas  en wol. Mooie mintgroene wol, voor dekentje voor Miranda. Echter had zij al een andere bestemming in haar hoofd, nl. aan mij. Met een lakentje erbij voor als de baby komt slapen. Van Miranda al een campingbedje, dus ik ben al voorbereid ;). Heel blij ben ik met dit dekentje.
Deze week was mijn moeder jarig en voor haar heb ik een bijpassende kaart gemaakt. Aan het breien met cocktailprikkers.
Morgen gaan met z`n allen naar haar toe om de verjaardag te vieren.
Een heel verhaal, dus nu maar gauw de kaart.
Iedereen nog een fijn weekend.

11 opmerkingen:

 1. Wat een leuke toepasselijke kaart heb je voor je Moeder gemaakt! En wat lief dat zij voor jou het dekentje heeft gebreid. Wat zal de baby van Miranda er heerlijk onder kunnen slapen!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je moeder! Enig kaartje heb je voor haar gemaakt. En prachtig is het dekentje!! Fijn weekend verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk je kaart past helemaal bij je brei verhaaltje.Gefeliciteerd en een fijne dag morgen!
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met de verjaardag van je moeder. Fijne dag toegewenst.
  Mooie en een toepasselijke kaart heb je gemaakt. En wat lief van je moeder. Leuk verhaal. Dit vergeet je niet als je iedere keer het dekentje vasthebt. ((: (denk ik zo)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nog gefeliciteerd met je moeder, mooie toepasselijke kaart heb je voor haar gemaakt. Wat een priegelkarweitje zal dat breien geweest zijn maar zo schattig. Prachtig dekentje heeft je moeder gemaakt en mooi dat haar achterkleinkind eronder kan slapen.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat goed dat ze haar hobby weer opgepakt heeft Maria, je hebt er meteen een leuke deken aan over gehouden voor je kleinkind en haar achterkleinkind, bijzonder hoor.
  Leuk om haar verjaardagskaart op deze manier te personaliseren, ik vind hem gaaf. Gefeliciteerd met haar verjaardag en een fijn weekend.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat leuk dat je moeder weer haar hobby uitoefent. ZO fijn als ze wat om handen hebben, ouders. Jouw moeder zal ook de jongste wel niet meer zijn. En wat lief dat ze voor Miranda een cadeautje maakt. Dat zal gekoesterd worden..
  Jouw kaart is enig! Ik weet wat voor gepriegel het is, heb het ook een keer op een kaar geplakt. Maar het staat zo leuk!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk voor je moeder om weer een hobby op te pakken, knap dat ze dat kan met de spierdystrofie! Het dekentje is schattig, hopelijk beleef je er veel plezier aan als je kleinkindje komt logeren. Jouw gave kaartje voor haar is helemaal van toepassing! Leuk, dat truitje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk zeg en gefeliciteerd met je moeder! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie toepasselijke kaart voor de verjaardag van je moeder,Maria.Prachtige bloem.Het dekentje ziet er ook heel mooi uit.

  Groetjes,Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een tof idee dat kaartje zo! Super! Mooi dat dekentje voor de baby van Miranda!

  BeantwoordenVerwijderen