woensdag 27 april 2016

Nog meer labeltjes

Goede Koningsdag allemaal. Wat heeft de Koninklijke familie geluk gehad met het weer. Maar vooral de mensen die alles georganiseerd hebben.
Ik heb nog wat labeltjes gemaakt. Hier het resultaat: 

Hibiscus art stemp ingekleurd met Distress marker
Bovenstaande paper pads gebruikt.
 
Fijne en vooral zonnige dag nog.

 

woensdag 20 april 2016

Labeltjes

Goedemiddag. Regelmatig vragen de managers aan mij of ik een bloemetje wil regelen voor hun medewerkers. Dit doe ik dan bij Vivace. Het is een bloemwinkel in het dorp. Een klein familie bedrijfje maar groot in service, vriendelijkheid, spontaniteit en assortiment. Zeker 1x per week loop ik wel binnen. Nu zag ik dat er niet veel keus was in labeltjes. Om mijn nieuwe knutselspulletjes uit te proberen ben ik labeltjes gaan maken met gefeliciteerd en voor een nieuwe woning. De paper pad van Celebrations, vogeltje, vogelhuisje van MD. Van CreaftEmotions zijn er nu ook nieuwe, kleine mallen te koop. Kratje met flessen, bloemen, blaadjes, takken. Geweldig om mee te combineren.
Ik heb de eerste labeltjes bij Vivace afgeleverd. Zij moeten maar kijken of zij het wat vinden en of er klanten zijn die dat leuk vinden aan een bosje bloemen. De eerste reactie was heel positief. Wordt vervolgd.
 
 


zondag 17 april 2016

Creaweekend

Hallo allemaal. Even geen kaartje, maar een beursberichtje. Gisteren met Miranda naar Creaweekend in Rijswijk geweest. Wat een drukte bij aanvang. Wij moesten de auto een eind verder parkeren. De parkeerplaats bij de beurs was al vol :(  Er was dus ook een Neuzelbeurs. Eenmaal binnen viel het bij de Creabeurs wel mee. Wij vinden het niet zo erg, kan je overal goed bij en rustig alles bekijken. Met eten en drinken verschillende knutselaars gesproken. Uit Gouda, Amsterdam. Twee dames waren vorige week zaterdag bij ARTSpecially Event  in Nijkerk geweest. Heel, heel erg druk.
Wij wisten dat Sandra  van Ziezoknutsels er nu niet was. Jammer, daar wij met haar altijd wel een poosje kletsen. Wel wat stempels van Ziezoknutsels kunnen kopen. Zo leuk zijn die. Ja en verder....veel gekocht. Portemonnee echt helemaal leeg. Bij één kraam toch nog even gepind ;)Marjolein Zweed heeft n.l. stempels met het Holland thema. De stempels ook accentueren met witte pen voor een mooi resultaat. Verder zie de foto`s van de 'buit'.
Vandaag ga ik bij Miranda de nieuwe spulletjes uitproberen. Resultaten gaan jullie zeker zien.
Fijne zondag.
 

maandag 11 april 2016

Embossen

Nog maar eens de embossingfolder les van  Ger Janne uitgeprobeerd. Dit keer met een embossingfolder van een muur. Helemaal leuk om te doen en zo`n leuk effect. Inmiddels ook 'gezwicht' voor de stempel met de muizen. Wat een vrolijk stel is dat.
Ook heel toepasselijk voor een mannenkaart.
 Van dichtbij
 


zaterdag 9 april 2016

Voor Eline

Hallo allemaal. Welkom Marjolein en Gerie en Janneke en Imke. Gezellig dat jullie even een kijkje komen nemen bij mij. Zo heeft de actie van Janneke en Miranda nog meer opgeleverd dan alleen kaartjes voor Eline ....volgers dus.
Bij deze wil ik ook even mijn kaartje, die ik voor Eline heb gemaakt, laten zien. Heerlijk thema natuurlijk. Inmiddels heb ik al een aardige dierentuin. Alle dieren wilde wel op de foto voor Eline. Helaas gaat dat een beetje moeilijk op een 15 bij 15 kaart.
En slakkie kwam natuurlijk te laat....
Gelukkig is er in de binnenkant ook nog plek ;)
 
Fijn weekend.

zondag 3 april 2016

3x wow gfeliciteerd

Hallo allemaal. Van Miranda kreeg ik een linkje vandaag van dutchcardlovers. Blijk ik in de top 3 te staan !!Even ronde dansje, zo leuk. Het was de eerst keer dat ik met 2 challenge mee deed en dan bij één al in de top 3.
Vandaag weer eens heerlijk zitten knutselen. Nog een keer met Authentique Glistening. ( Er zitten nog steeds stukjes in het blokje dat ik kan gebruiken.) Aapjes en uil blijven mijn favoriet. De stempels doen de rest.